fredag den 28. maj 2010

Mættet tid

Et stk. travlt døgn. Brød i går lidt ud af mine vante cirkler for at være den eneste, der læste op under "åben mikrofon" ved Under Oplæsning # 11Folkets Hus. Blev taget vel imod, men hakkede en del gange undervejs og var ikke helt gearet, da jeg kom på. Bedre oplæsninger er set.

Og det gjaldt også for de andre, i øvrigt. Havde en del sympati for Ida Marie Hedes kraftfulde, præcist registrerende og meget billedrige sprog, men flere af de andre medvirkende vovede sig ud i forløb så vævende og fyldte med fremmedord - læs: Magtsprog - at jeg stod af. Og i øvrigt skrev et pænt syrligt digt om dén type poet, der i dag kan "nydes" på Assistens & Elsewhere...

Men omgivelserne var hyggelige og uformelle (mindede mig meget om mit savnede 1000Fryd), værterne søde og initiativet glimrende, så det er nok ikke sidste gang, jeg har sat mine fødder der.

I dag var jeg ude ved Ole Bundgaard i Vanløse for at lægge nogle oplæsninger ned på harddisk, som han vil forsøge at bearbejde musikalsk i den kommende tid. 9 stk. blev det til - størstedelen first takes, selvom jeg følte mig noget baldret forinden. Der var snak om at bruge dette materiale - eller kommende indspilninger - på tre forskellige udgivelser, men hvordan og hvorledes er jeg selvfølgelig lidt varsom med at udtale mig om, før arbejdsprocessen er længere fremme. Har dog en rigtig god fornemmelse af samarbejdet. Og manden. Bonderøve mødes, og gode vibes opstår.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar