fredag den 4. juni 2010

Livskraftig plantage

Glimrende session i Underskoven, hvor Kirsten Marthedal gav den som gæstevært. Og i øvrigt ikke var bange af sig. Dagens poetry jam foregik over et hip hop-beat, hvilket mange stod lidt af på - for mit eget vedkommende dog mest fordi, at jeg ikke var blevet varskoet. Kunne godt have fundet et par raps på harddisken at byde ind med. Til gengæld var det et ubetinget hit at se hende præsentere Michael Dyst - der for tiden er på oplæsningsmæssig hiatus - som en hjemmestrikket hånddukke inklusive hårtop og langt fipskæg, mens selve ordene lå på bånd. Og at se Sandberg/Don Martin fremføre digte af Torben Dorph-Petersen endnu en gang. Udmærket værtsskab, dær!

De mere "almindelige" bidrag var i går af noget blandet kvalitet. Bedst gik det vel for et af de nye ansigter dernede - jeg kan desværre ikke rigtigt huske hans navn endnu - som stillede op med en guitarist i en række måske nok usikre, men fine musik/lyrik-indslag. Men også JanPeter Hansen var i højt gear med en bunke nye, gode tekster, og oven på halvfiaskoen på Bureauet her forleden er jeg glad for, at jeg selv denne gang absolut landede på plussiden med et af de mest ubesværede og stærke sæt, jeg nogen sinde har læst.

Det skulle da også helst have siddet i skabet. Det var det sidste "regulære" sæt, jeg kommer til at læse i et stykke tid. Nu kommer sommeren med sine pauser i oplæsningsarrangementerne, og selvom der er endnu en underskovssession på vej d. 17., kommer det til at forme sig som én stor overraskelse fra min side. Så er dét sagt. Og så siger jeg ikke mere.

Fandt i øvrigt ud af, at jammet på Bureauet med Don Martin og John Teglgaard var blevet båndet af førstnævnte - også det vellykkede solosæt. De optagelser må jeg have fat i. Måske man kan stille noget op med de bedste bidder?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar