fredag den 30. juli 2010

Sæsonen er slut. Sæsonen er nær!

Sommerferien er ved at gå på hæld, og jeg kan så småt løfte sløret for nogle af de ting, jeg vil foretage mig til efteråret.

1) Jeg optræder til Ord Under Himlen 2010 lørdag d. 28/8 i Kongens Have fra 14 - 17. En afslappet lyrikevent under åben himmel, der vides at have været en stor oplevelse og succes for de medvirkende de foregående år. Da line-uppen gerne er lidt spontan, er der ingen decideret liste over andre optrædende endnu, men mon ikke snart sagt hele det lyriske København rykker ud?

2) D. 9/9 kl. 20 går jeg så til makronerne ved efterårets første udgave af Poetry for Charity på Café Zusammen, H.C. Ørstedsvej 47 på Frederiksberg. Er beæret over at være inviteret, for lige netop disse arrangementer er kendt for at holde en høj standard, og regn med, at jeg vil yde mit ypperste for at give et godt show! Men kom endelig også og hør Mette Thomsen, Frederik Bjerre Andersen, Adda Djørup Poulsen og Henriette Elmøe. Der er gratis entré, men husk at købe en øl eller to. Overskuddet går til Ungdommens Røde Kors.

3) Jeg er indtrådt i redaktionen bag antologien Fragmenter, der udkommer i september på Det poetiske Bureaus Forlag. Allerede nu vides det, at jeg også kunstnerisk bliver repræsenteret i bogen. Hvilket i øvrigt så vidt, jeg forstår, var besluttet før min indtræden.

4) Endelig vil der enten sidst på sommeren eller først på efteråret lande en cd-r med oplæsninger af undertegnede, Krystallogi, på udvalgte salgssteder. Den er primært tænkt som et hjemmeflikket visitkort, der skal sendes rundt til arrangører rundt omkring i landet, men der kommer altså også et vist oplag - hvor stort finder jeg efterhånden ud af - på salg til lavpris. Er ved at checke op på de forskellige sessions, jeg efterhånden har indspillet med folk som The Cille, Magnus Olsen Majmon og Ole Bundgaard, og strikke en sætliste sammen. Spilletiden bliver ikke voldsomt lang - poesi er bedst i små doser - men cd'en er tænkt som en essens af det, jeg laver i oplæst form. Den kommer dog ikke til at rumme musik - det, jeg har lavet i den henseende, bliver gemt til en anden lejlighed. Krystallogi udkommer på mit eget DIY-selskab Waste of Ammo.

Sårn er dét! More to come.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar