torsdag den 12. august 2010

Sangskriveraften på Tjili

Var til Speake's Corner - en showcase for up and coming singer-songwritere - på Tjili Pop i går. Faktisk udelukkende pga. The Cille, som jeg kun har oplevet solo før under hendes bryllup på Trudsholm Gods, hvor hun var blændende. Og det var da også hende, jeg huskede, da aftenen var forbi. Hendes stemme har altså lige den der altafgørende, kraftfulde tone et sted mellem Annisette og Joni Mitchell, der får de små hår til at rejse sig på armene, og lad det så være, at hun fejlede lidt i afslutningen af sit andet nummer. Hun burde forlængst have udsendt sit første, skamroste soloalbum - og det siger jeg ikke kun som hendes ven!

Men det blev også til ro andre navne: Gruppen Forgotten Fields on Fire, der spillede som smurt og havde et par gode sange, men stadig virkede lidt ufærdige, og klaverbokseren Sylvester Larsen, der beviste, at Billy Joel ikke havde levet forgæves. Det var kompetent, det var velkomponeret, det var en kende glat. Det var med andre ord ikke helt min kop te. Men fred være med det: Han kan godt gå hen og finde et publikum, og at noget ikke lige rammer én selv, betyder ikke automatisk, at det ikke kan ramme nogen.

Skulle tidligt hjem, så jeg kunne nå på morgenarbejde, så jeg fik ikke Raabo/Markussen ordentligt med. Men et sympatisk lille arrangement, hvis største minus nok var, at kunstnerne noget nær var nødt til at optræde på et frimærke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar