lørdag den 21. august 2010

Verber & vafler

Nå, så blev den lyriske efterårssæson anno 2010 skudt igang for mit vedkommende. Nærmere bestemt ved Sfærisk FredagDet Poetiske Bureau, hvor René Rasmussen præsenterede en underlig, men ikke helt dum kombination af teater, lyrikoplæsning og madlavning. Settet var en café, hvor to forelskede mænd - René Sandberg og Morten Ranum - indevendte kærlighedens kroge og kringelkroge, mens Rasmussen agerede tavs tjener og Kirsten Marthedal kommenterede handlingen med en række af sine efterhånden legendariske Blow jobs samtidig med, at hun bagte i øvrigt glimrende vafler. Fin performance. Dog virkede Sandberg og Ranum - af indlysende grunde - ikke så varme på hinanden, som de nok burde...

Hovedpunktet blev så efterfulgt af et enormt vellykket poetry jam, hvor det selvfølgelig var de tre hovedmedvirkende, der stod for at sætte processen i sving, men især Ole Perregaard, Ole Bundgaard og Tanja Maria Truelsen kom med fine indspark. Undervejs fik man også mulighed for at høre et brudstykke af Per-Olof Johanssons nys genudgivne OCTAVIAN fra 1967 ved forfatteren selv. Glimrende, glimrende sager.

Det allerbedste var dog at se de faste lyrikhoveder samle sig igen efter en sommer, der, for mit vedkommende, har været meget stillestående. Jeg har sgu savnet det absolutte flertal af dem, og jeg ser frem til et efterår med masser af gode oplevelser i dén kreds.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar