onsdag den 22. september 2010

Fragmenter

Har - som sædvanlig - været en del offline, og i mellemtiden er der så sket det, at antologien Fragmenter, som jeg i de seneste par måneder har været med i redaktionen af, er udkommet med nye tekster og grafiske bidrag fra i alt 75 bidragydere. Heriblandt undertegnede, som medvirker med tre tekster, hvoraf den sidste dog krydser kraftigt over i den grafiske afdeling.

Bogen blev præsenteret i lørdags på Det Poetiske Bureau, hvis forlag står bag udgivelsen, under en særdeles frisk og fugtig reception, hvor man kunne høre 40 af de medvirkende læse op. En vellykket afslutning på en arbejdsproces, der havde sine hurdler undervejs, men trods alt var skæg og givende, og som førte til et hvis ikke optimalt, så dog både bredt og stedvist fremragende værk, der også inkluderer navne som Viggo Madsen, Morten Ranum, Lonni Krause og Amdi Silvestri foruden en spændende nykommer som Mireille Stærk.

Fragmenter er på 116 sider og koster 120 kroner.

Oppe over er en anden bog fra Det Poetiske Bureaus Forlag, Selvtægt, der er en art katalog over alt det, der er foregået på stedet siden undfangelsen i 2005. Deriblandt den myriade af arrangementer, jeg på den ene eller den anden måde har været rodet ud i, og jeg kan da også oplyse, at jeg både er repræsenteret med foto og navns nævnelse undervejs. Selvtægt vil helt klart være mest interessant for folk, der selv har eller har haft tilknytning til stedet, og for mig er bogen et festfyrværkeri af nostalgi. Jeg vil helt sikkert troppe op på tirsdag d. 28. kl. 17, når den "slipper ud". Men sagt i al ydmyghed er det Fragmenter, der er mustet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar