onsdag den 23. februar 2011

Optrædender og cd-r på vej

Efter en meget stille periode, der til dels, men ikke kun, har skyldtes den sløvende indvirkning, vintervejret har haft på diverse arrangører, kan jeg i den nærmeste fremtid opleves følgende steder:

Underskoven, Huset i Magstræde, d. 24/2 kl. 17. Et blandet program med mange forskellige deltagende, hvor jeg primært vil underholde (eller noget!) med en stribe erindringsdigte. Er i øvrigt nærmest fast inventar til dette arrangement, der løber af stablen hver 14. dag. Altid om torsdagen. Altid kl. 17.

Geigers Søndagscafé, Kaffebaren på Amager, Æblestien 2, 27/2 kl. 16. Et nyt initiativ fra Geigers side, der går efter at præsentere koncerter, oplæsninger og deslige i afslappede omgivelser. Ved dette åbningsarrangement kan man - foruden undertegnede, der regner med at servere et kvarters greatest hits - opleve Marie-Louise Munck og mOOnbird.

Poesi på Staden XIV, Operaen, Pusher Street, Christiania, 3/3 kl. 20. Igen en gang greatest hits - dog et andet udvalg end til søndagscaféen - som et led i et større program, der præsenteres af Gordon Inc. og ellers inkluderer Uschi Tech, Tanger-Jonas, Cindy-Lynn Brown, Lars-Emil Woetmann og Tage Aille Borges.

Alle tre gange er der gratis entré.

Så snart jeg har fået brændt nok eksemplarer, er det i øvrigt tid til at præsentere oplæsnings-cd-r-udgivelsen Markør. En low/no budget-udgivelse via Waste of Ammo, der kommer til at koste 20 kroner, bliver fremstillet, indtil jeg ikke gider længere, og rummer 19 "numre" med en spilletid på lidt over 12 minutter - alt sammen indspillet i 2009 - 10 hos Cecilie Illemann Hammershøy og Ole Bundgaard.

Trackliste:

1: Arv
2: Johannes
3: Barsel
4: Halvhjerne
5: Cykel
6: Skumring
7: Det er mange år siden...
8: Det er koldt udenfor...
9: Landkending
10: Majsang
11: I Texas et sted
12: Hej kat
13: Hul
14: Kære kvinde
15: Picnic i Hiroshima
16: Luk blodet ud!
17: Det er så enkelt
18: Prædikerens Bog 1,2
19: Tsunami

Sidstnævnte nummer er i øvrigt det første stykke "musik" - i hvert fald er der tale om en stærkt industriel lydcollage - jeg har udsendt i nogen form siden 1994...

Releaseparty: Er knapt nok et relevant begreb i forhold til en udgivelse på det plan. Men for dem, der måtte finde det hyggeligt, åbner jeg dørene til mit ydmyge hybel i Avedøre d. 23/3 fra 19:30 - kald det en kombination af releaseparty og forsinket indflytterfest. Men mere om det på Facebook snarest...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar