lørdag den 17. september 2011

Endelig!

Danmark har fået en ny regering. Faktisk skete det, som det næppe er læseren ubekendt, allerede for et par dage siden. Kan slet ikke beskrive hvilken lettelse, det har været for mig. Slut på 10 år, hvor man var bange for at åbne for sit tv hver dag af frygt for, at den egoisme, der prægede 00'erne, som jeg hentyder til som de "10 onde år", ville resultere i flere hjemsendelser, fogedsager og hæmningsløse spark nedad i hierarkiet.

Var til en fin sæsonåbning i Underskoven samme aften, hvor jeg afsluttede mit sæt med ordene "Rød front!", men selvom optrædenerne var af høj karat, endte de lyriske begivenheder dén aften alligevel med at blive en smule underordnede i forhold til det, der skete bare nogle få hundrede meter borte på Christiansborg...

Nu ser jeg bare et rødt flag smælde. Ganske vist hænger det en smule fladt, for de centrale partier sjuskede sig igennem valgkampen og tabte mange potentielle kandidater undervejs, som Ø og R måtte kompensere for med deres anderledes tændte, medrivende kampagner. Men hejst er det, flaget, og nu kan man blot håbe på mere vind i det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar