tirsdag den 28. august 2012

Fobier - en top 51) Radioaktivitet. Det er usynligt, det skidt. Ingen bryder sig om at indrømme, at vi ikke kan styre lortet, så man siger ikke noget om udslip og deslige, før de første forlængst er vansirede, syge og døde. Desuden giver det sjove børn. Indtager lige så meget førstepladsen pga. hemmelighedskræmmeriet som selve effekten.

2) Følelsesløshed. Been there, done that. Don't even go near it!

3) Mennesker. Burde have haft evner for telepati, for jeg er konstant opskræmt over ikke at vide, hvad der foregår i andre folks hoveder. Den dér uhåndgribelighed, de dér måske, måske ikke sigende stilheder... Stik mig en telefon og observer! Det startede vel med mobning i skoletiden, men i perioder har jeg måttet kæmpe mod en socialfobi, der nemt kunne have udviklet sig invaliderende. Til gengæld har netop dette område også vist sig at være det nemmeste af alle at arbejde med. Jeg mener; slemme er mennesker jo heller ikke. Undtagen dem, der er, selvfølgelig.

4) Biler. Har siden min barndom haft mareridt om at dø i et biluheld - blive krøllet sammen på et øjeblik som et stykke metal uden tid til at sige farvel til noget. Måske netop derfor har jeg været tæt på at møde den skæbne tre gange. Føler mig aldrig helt tryg, når det skidt er i nærheden, og stoler vist kun så nogenlunde på én bilist. På verdensplan.

5) Højder. Ingen panik, før jeg kommer op over de 10 meter, men så drejer alting også hurtigere rundt end en cd på dobbelt hastighed. Undgår dog for det meste at kaste op. Jeg er rengøringsmand af profession. Jeg véd, hvor besværligt og grænseoverskridende den slags kan være at fjerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar